We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

Lindgreen & Cordes UG er eneforhandler i skandinavien af de eftertragtede WASHLETs og kantløse toiletter, med roterende tornadoskyl, fra TOTO, samt de innovative indbygningscisterner fra MEPA med 10 års garanti.

TOTO tilbyder, som den eneste, kombinationen af den kantløse, hygiejniske toiletskål med tornadoskyl og WASHLET. Desuden benytter TOTO den yderst effektive CeFiONtect glasur som forhindrer snavs og kalkaflejringer. Hos os kalder vi det WASHLETs, andre kalder det navne som skylletoilet eller douch.

Værdigrundlag
Vi er et dansk firma, med danske medarbejdere, som er lokaliseret syd for grænsen, men med et lager i Danmark. Dette gør det muligt for os egenhændigt at varetage eksporten af produkterne til Danmark. Vi kan derfor fakturere uden moms til de af vores skandinaviske venner, som er medlem af EU. Vi sender også gerne vores produkter til kunder i Norge og Sverige – I disse lande har vi dog endnu ikke et samarbejde med lokale forhandlere.

At få forhandlingen af det japanske firma TOTO’s produkter, er en af vores største bedrifter. TOTO, som er markedets bedste og stærkeste spiller inden for kantløse toiletskåle, er desuden opfinderen af de såkaldte WASHLETs, som er toiletter med indbygget bidet-funktion. Med deres mere end 33 års erfaring og mere end 33 millioner solgte WASHLETs, bliver TOTO anerkendt som en af verdens bedste producenter af disse produkter.

Tyske MEPA er en innovativ ingeniørvirksomhed som udvikler og producerer indbygnings- og sanitetsteknik. Vi har, som en start, valgt at fokusere på deres indbygningscisterner, hvor de tilbyder en række modeller med specielle løsninger og egenskaber.

Vi ønsker at servicere slutbrugerne via deres lokale installatør, med bedre og mere innovative produkter og løsninger end de nuværende tilbud. Det store udvalg af modeller og funktioner gør at vi altid har et produkt der matcher den enkeltes behov.

Visionen er at levere et unikt produkt, hvor der er fokus på kvalitet, hygiejne og komfort.

Business size

1-10 employees

Commercial presence